Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kralj ostaje KING !
I sam znas da ste ga zvali KLOC i psovali mu hiljadu majki. To je samo dokaz kakav sta jadan klub, uzas. I za tvoju info covjek se razvio Teplicama u pravog igraca.
nema šta. priznajem, vrhunski gol.
GOLČINA ZA FUDBALSKE UDŽBENIKE! BRAVO DŽEKSONIUS, KRALJU!
Pitarcici ......Dzeko is product of Zeljeznicar....kolko je Zeljo bio dobar od njegove prodaje je nesto drugo,prolazi li pored Hrama fudbala \"DOLINA CUPOVA\" je nesto trece a Pitarpicajzle trebale bi da duboko udahnu i da se dive ovom Zeljinom djecaku........ZFC......
dzeko majstor si,mogu da ti ga sepu koji te ne vole
Da li Edin DZeko ima rodbinske veze sa Jasminom DZekom,nekadasnjim igracem Osijeka?Molim da mi neko odgovori.Drago mi je da je legendarni Safet Susic postao selektor BiH.Pozdrav iz zemlje Srbije.
Bra\'oooo!!!
ja kako ga bahato zabi.. ccc :)
Zeljo na Dzekosu od prodaje Teplicama zaradio 267 KM. hahahaha Forza Dzekoss
Majmune on je u zelji bio KLOC zar si to zaboravio kondomcino, covjek vise ni autom nece da prodje pored Grbavice.. jaki su strucnjaci strumfovi, nema dalje, znaju nanjusiti talenta. hehehe
TI SI LUD ! TI SI JAK ! TI SI DŽEKO MANIAC ! >>>1987
>Džeko brate moj...dobar si lik skroz
Sta se ovo neki napaljednko iz redakcije nalozio na Lucy Pinder pa objavi kad Lucy prdne. Zaiebala je Dzeku. A ne daju da komentarisemo slike cura, a kad stave Cristiana Ronalda u tangicama, onda moze.
SAMO TRPAJ DRAGI NAŠ DIJAMANTE.OVI ŠTO TE NE VOLE NEK I DALJE LAJU...SVE DOK IM DJEVOJKA NE KAŽE ŠTA TI IMAŠ PROTIV NJEGA,MENI JE BAŠ ZGODAN I USPJEŠAN(ČITAJ-VOLJELA BI DA ME J.E.B:E)