Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto li ljudi iznenada padaju...
Ko da srčka postoji. Nevjerovatno. Eno snimaka po YouTube-u srčki fudbalera od prije 40 godina. Ali nikad nije bio ovako prenatrpan kalendar.
Svake hefte poneko otrese , šta je ovo ?
Ja sam primio 2 vakcine, kao i cijela moja porodica, izuzev nekih članova i djece. Ali, šta da radim sad? Otkad sam primio vakcine, 4 puta sam imao upalu pluća, prije toga nisam bio prehlađen godinama. I upravo sad imam ponovo Pneumonia i primam infuzije... Treba gađati zoljom zgrade farmaceutske industrije...
Moj otac je primio dvije vakcine. Ima 74 godine. Savršeni nalazi. Šparta pješke po nekoliko kilometara svaki dan.
na hajr!