Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlicna ljevica, osjecaj za loptu, igru i prostor. fizicki dobro spreman. jos da poboljsa igru desnom nogom i glavom i bice odlicna devetka.
sve golove dao lijevom nogom. desna, velika mahana za igrača koji misli biti džeko
Podsjeća na Ibiševića u mlađim danima mnogo :D
Svaka čast za golove. Ovaj 13 go je u stilu Messija. Ono kao priprema se na šut, a pomjera se horitontalno i onda opuca. Kad sam ja rekao od ovih novih nada BH fudbala on i Hodzić iz Dinama su talenti.
jel se to i ovaj kloc mora prodat, pa ga forsirate kroz placene clanke...Zato je i uvršten i u reprezentaciju... Slicno je bilo i sa amidzicem Tinom, njega ste mjesecima prodavali...
Zabij ti klix strucnjak 20 golova u ligi svoje mjesne zajednice, pa onda pricaj nesto.