Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosjecan igrac,nije se vidio protiv onih amatera sa Gibraltara.
Čitam komentare na Dinamovoj face stranici, svi žele novog napadača jer Hodžić je igrač za male utakmice. Protiv Rijeke, Hajduka i Osjeka je zabio 1 gol u 2 sezone u cca 20 utakmica, i to onaj Rijeci za 5:0, u europi isto 1 gol u 10ak nastupa. Onda dođe Split koji je bankrotirao i ispao u 10om kolu iz lige sa junirima, pa im zabije 6 golova u 2 kola u utakmici za preko 40 pokušaja Dinama. Nije to to, Dinamo treba pravi napadač za europu. Već sada se spominju nova imena.
kada ih bude davao interu iz milana a ne iz zaprešića onda možda i pogledam do tada ne bih hvala.p.s.jebi ga možda ne valja nešto u dževadovim paprikama što mama šalje u zagreb iz sa.