Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaista je željo željo, čast komšijama.
Imas mahanje 🖐🖐🖐
Kažu Pitarima, ako uzmete Široki i Želju možete već slaviti ispred Vječne vatre..ipak ništa od titule
Joj hebo ovih pitarica, cim dobiju po usima nadju hiljadu izgovora, primi ste petardu i kus...
Nek je tri razlike al s nulom je s NULOM
rulja ništa ne voli više kao pobednike
zadnja slika je najjaca
Ulazi kitar poslije derbija u cevabdzinicu Zeljo kaze mozel jedna desteka kaze mu ranik danas sluzimo samo petice s lukom
@fbUser1566758491 Hebo ti kitar nanu, mamu i zenu
Bio bih najsretniji, kad bi se bar "1" ekipa iz Kukuruz cemer lige plasirala u europsku ekipu. Znaci samo jedna ekipa ali i to je mokri san.
@A_Qmega ti si kreten, sto je i najveci problem, SDA Uhljebasu.
@A_Qmega ako ti kazem onda ces i ti koristiti, a ja zelim da ti ostanes i dalje kreten :D
Koga boli qita za kukuruz cemer ligu. Sto nije Zeljeznicar pobjedio Celtica 5-2 ili neku drugu ekipu za plasman u Europsku ligu ili Ligu Prvaka. Problem jeste sto nam je liga za kurrac i ekipe su za kurrac. Niko se nije plasirao u europsku ligu.
uzmi jedan vruć u ruke
@BitBosnjak glupane ponovno procitaj moj komentar. Ja bih bio najsretniji, kad bi Premier Liga BiH bila solidna liga kao Srbijanska. Zasto Partizan i Zvezda se mogu plasirati, a nase ekipe ne? Po cemu su bolji od nas? I mi se mozemo izboriti ako hocemo za europsku ligu kao i ekipe susjednih drzava. Drugi put procitaj malo bolje komentar.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pehar treba da bude u obliku kukuruza za Kukuruz ligu....
voliš ti oblik kukuruza jelde