Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njih 20 slavi, cestitke Zeljeznicaru :D
slaba posjeta, sta je reci?
Gdje vi prebrojaste 5 hiljada. joj dno dna posjeta
Sretni su. Razumljivo. Ovaj pura Zeljo nije primio peticu (5) kako to uobicava godinama. PS :o))) Ma zayebavam se.
Sada bi kao trebalo da se divimo slavlju navijača koji su opasani kordonom policije sa tri strane. Nisu ovo navijači i kod nas u državi uopšte na stadionima nema navijača. Ima samo divlja, neiživljena i neobuzdana masa adolescenata koji redovno prave pizdarije. Pravi navijači naših fudbalskih klubova ostaju kod kuće.
Sibica nije mogla pasti..
Ccc pitari pa na derbiju niste mogli napuniti sjever a pricate tu nesto kompleksasi
Šta pričaš ti džukelo jedna prosjek nam je 8.500 gledalaca po utakmici, vama priblizno 1.300, jel te stid iskreno papak maleni?? I za tvoju informaciju, sjever sjevera je za 700 mjesta veci od juga sjevera. Aj sad mrs seljak iskompleksirani
Cigle bolan idi skupljaj hahaha
Ahahahahahahaahahah a daj klixe nemoj ih vise hahahahaahhahaahha
Sto bi nas narod rekao bice bolje abd.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH