Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo jeste, sto se uvijek najvise Turaka iz Beogradskog pashaluka okoti u komentarima kad Bosna i Hercegovina primi gol ili kad Sarajevo primi gol od Celtica.
@MoRamboAntiKomunista RAMBO HRVATINOOOOOO!
@MoRamboAntiKomunista Po zadnjem popisu BG nema ni jednog Turcina. Ti si to nesto zamenio sa bosanskim Dzalalabadom.
Mrzitelji Republike Bosne i Hercegovine, Bosnjaka i Sarajeva slave, sto je Celtic pogodio gol protiv Sarajeva, puj. Iskreno, nadam se da ce fejk Velež/Zrinjski odma ispasti, a poslije njega i Radnik i Siroki.
@MoRamboAntiKomunista Rambo, ti si najveca Hrvatina na Klix.ba. Svi mi znamo da se ti izjasnjavas kao Hrvat, samo se pravis da si veliki Bosnjak +tvoja mama je Hrvatica tako da si ti Hrvat.
@MoRamboAntiKomunista vidiš umjesto da podržavaš i navijaš za sve naše klubove u Europi, svim svojim komentarima (svaka druga ti je bilo vrjeđanje i Hrvata i Srba) si pokazo koliko bi mi trebali da podržavamo hajmo reć "vaše" klubove, mada je ignoriram jednostanične amebe i naravno navijam za sve naše mada sam Celtic fan još od vremena H. Larsona.
Spaho bi rekao,kakva majstorija
cuj skoro je sigurno 😂
Novinare jesi ti navijač Želje ili
Znam da ste antitanlenti za sport, ali brate nemate ni srece, pa gde bas pored onoliko timova izvucete tim poput Seltika. Sad u drugom poluvremenu primite par golica i lagano pravac kuci u nove avanture.
Pa dobro sta sada...gol i vozdra sretno Sarajevo za ubuduce korake
imal gsje prenos?
Još se pitam šta Sarajevo traži protiv Celtica? Pa nije to Tošk Tešanj.
Gdje je vlaska nakaza @Bulevar?
pitariiii kmeeeee kmeeee
fakat ste poremeceno sto zezate komsije,osim da nas podrzite,i mi vas podrzavamo protiv famosa ..
poremeceni*
neznam majke mi...kondicija 0 ideje za igru 0....steta
Sarajevu pod hitno treba moderan i normalan trener. Sa ovim glupanom na klupi samo ce nazadovati.
@mlacmudan taj glupan na klupi je nesto najbolje sto imamo u BIH. Na koga ciljas sa tim normalnim Guradiola ili Pochetino?
@kontrakontre Možda i jesi u pravu kad kažeš da je Husref najbolji trener u našoj ligi. Mada ipak trebamo se zapitati gdje to ide naša liga i naš fudbal ako je on najbolji. E ide baš tu. Do pretkola lige prvaka i pretkola lige Evrope. Nažalost
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne daj se HNK Sarajevo!