Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ili ti ga naša "ševa"
Kakav BA rondo, pa ovo je ŠEVA :D
momci, svake nedelje u 11 ujutro pocinju tri tekme mladih pogona Barçe na njihovom kompleksu i sa tribuna sa mogu posmatrati u isto vrijeme..prije dvije nedelje sam isao i nevjerovatno je da klinci od 10, 12 i 14 godinu igraju istu formaciju, pokrecu se na isti nacin, otvaraju na isti nacin prostor i igraju autenticno kao i prvi tim..nije ni cudo sto kasnije kada dodju u prvi tim od prvog dana znaju sta treba napraviti..ali barça je ulagala prije ove generacije 25 godina novac bez da je iko, osim guardiole, uspio doci do prvog sastava..nije ova generacija slucajna, i jos sacekajte da dodju Deulofeu i ekipa..ima ovog jos na pretek ..i nije stvar samo pobjedjivati nego i pored poraza imati istu filozofiju igre (dosadnu za navijace madrida jer se ne mogu sastaviti s loptom, vide svoje igrace kada izvedu poltu na pocetku i kasnije poslije svakog gola) ..i mozes izgubiti mec protiv chelsea ili intera, ali od 50 takvih tekmi, izgubit ces dvije..
@66 2 ekipice tardu!
''tika-taku je izmislio Ivica Osim sa reprezentacijom Jugoslavije 1990-te'' Ti Zgembo garant jos p.iskis u g.ace, a? Sta izvali i ostade ziv :)
zato se ti dječko drži pikačua i teletabisa
salata ili lacca? gdje si to ti odrastao???
Sheva ilitiga "salata" A tika-taku je izmislio Ivica Osim sa reprezentacijom Jugoslavije 1990-te.
Jesi to gledao trening Chelsea nakon sto su vas izbacili ? xD Mozete se vi dodavati 89 minuta ali je Torres-u dosta 1 minuta da vam prodje Valdesa :P
Prvo ti sto kazes da moze svaki drugi tim ovo raditi pogledaj trening nekog drugog tima kada igraju "seve",ja sam eto gledao recimo Chelsejev trening isto igrali ove "seve" ma ni nalik nemogu dva tri pasa da sastave!! A ti sto kazes da Puyol nestaje izmedju 10-11 sekunde,pogledaj malo bolje na terenu su dvije grupe koje igraju,pa su u trenuntku kamere prebacile sliku na drugi dio terena gdje druga grupa igra..tj pogledaj igrace koji igraju sa Puyolom,a pogledaj ih onda u drugoj grupi
ne lacaj, izdaj! Je ustvari: ne sevaj, dodaj!
a dje je djekooo?
Kao sto rekoh ranije, ovo je zanimljivo gledat 5-10 minuta, al citav mec - ne hvala. Zato ne gledam Barcelonu, osim kad ne moram. Neko to voli gledat, al ja et ne volim, dosadno do zla Boga.
de bgti pogledajte opet ovaj video sa wemblya na 0:10 nema puyola na 0:11 ima puyol ko je tu lud ?
E vala,nebi kod mene dugo ostali na nogama!
Dođite na trening Želje da vidite kako se to pravo radi! :)))
straaaaaaaaaaasno totalno su OMG