Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar je mali
onog posla po cevape a ovog po jogurt šjoj
Tražim posao. 18. god, Sarajevo
ovdje ga trazis?
Trazis 18 godina il imas 18?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svaka cast lave!!
Joooj uze ih lopatom ahaha jooj Hame braataa
Ja što ih posla po čevape
za par godina sigurno jedan od najboljih na svojoj poziciji
Dobar potez, nema šta...
Sve sto voda ne pokrije na zemlji, pokrije nas Muhamed Besic :)
Dobar. Mlad, neiskusan - ali igra ko da je profi 10 godina... Bice aBda prejak zadnji vezni.
bitno da su mu stavili Ć na dres a Vidic je cekao 10 godina na to i rinaka je doČekao bravo Muhamede Kingu
nekoliko puta je dobijao ovacije ali zaista odlicni potezi , super debi , nekoliko dobrih ukklizavanja (njegovo standardno) , nekoliko dobrih dugih lopti , ovog mcgeadya gadja ko rukom , nekoliko dobrih driblinga , bio par puta sam pred golom al mu onaj pičić osman ne dodade ... odlican debi sto su i navijaci ovacijama pokazali samo je belaj ona ubleha Barry kako se lik prosipa ako bude uvjek igrao onako na*** su
Momak je pun samopouzdanja, pozitivan stav, pristup kakav treba da bi opstao u modernom nogometu, dok je bio u HSV-u kao tinejdzer od 18 god. je jednom prilikom udario trenera Finka koji mu nije pruzao pravu priliku jer se Besic nije ulizivao njemu u guzicu svi znamo sta je bilo nakon toga, Besica tjeraju iz Hamburga, igrom je htio da zasluzi svoje mjesto i nadam se da ce u Evertonu ostvarit sjajnu karijeru a da zna igrati ce se uvjerit svi navijaci ovog kluba!
On i Pjanic u veznom, rijetko ko im moze parirat.
kul. samo bez povreda i razvijat se pa u bolji klub :D
bice extra igrac i dobar je napravio potez, al ako ste gledali utakmicu on je bio glavni krivac za 1:1