Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NA 04:12 MAJSTOR UVIJEK OSTAJE MAJSTOR!
BENKO VOLIM TEEEEE!!!
Nista mi nismo izgubili , Sarajevo odavno nije bilo bolje . Ako budu na nivou kao protiv Zrinjskog ,bicemo prvaci .
Kukuruz igraci iz kukuruz lige Oj žito rano
Nema se ovdje sta puno reći,samo jedno veliko HVALA.Majstore neka ti je sa srećom gdje god bio.Ostaje žal ali takav je život.
De ba jeste više disadni sa Benkom.Što niste tako o svakom igracu koji je govorili a ne samo ovom papku
Benko hvala ti, upravi podrška, naprijed Sarajevo!
Ja kao Fukara moram priznati da sam sretan sto sam imao priliku gledati ovakvu igracinu na djelu. Primilo je Sarajevo par komada zadnji put na Tusnju ali Benko se i tada isticao znanjem,lucidnoscu,kretanjem. Drago mi je da ce Sarajevo biti slabije ali mi je stvarno zao zbog nase lige da odlazi ovakva igracina.
ahmo42@ glup si ko i ime ti dakle, jako glup
20 % utakmica je odigrao kako treba, prvu sezonu više trčao, u drugoj je imao brutalne promašaje, nije pogađao protiv jakih ekipa, i koštao nas je boljeg plasmana prošle sezone. Ako misliš da smo slabiji varaš se, jer u napadu imamo nikad spreminijeg Ahmetovića, odličnog Bekića, i dvojicu mladih napadača iz akademije. Sarajevo je ove godine duplo jače nego prošle. Tako da ne vjerujem da će biti lagan plijen Slobodi kao prošle sezone, koja je opet jaka ekipa i dobro se pojačala.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)