Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...skinuti obe stative,isjeci na sitno,odvuci na otpad i prodati...uzorati tzv. travnjak,posijati psenicu i dati nekome ko hoce da sije i zivi od toga,igrace i tzv. struku da rade za 20 km bez maslanice,kafe i himbera......ovde je sporta nestalo odavno,a kulture jos i prije...zali boze para koje trose ove budzetske stetocine iz tzv. kulture,obrazovanja i sporta...
@samirkakanj mamu ti uzoremo
Šta li bi tek bilo da tekma nije prijateljska?
Hocemo u EU ........sto nam nedaju
ma Bakir je kriv i za ovo
Jel to iz Olova i Banovica nema tu ni ljudi ni raje go cigan
@SikiromTeOsinem22 umrlih ti se sjetim
oni su samo za koride...seljacka posla
cestitam seljacima
I kažu nije zanimljiv BiH fudbal!? Uvijek ima šta da se vidi al sudije su najjače, lagano iskuliraše , kae boli nas taki, mi imamo dnevnicu, nek se hebu!
Samo Cevlja burazeru
Halo, halo, halo, halooo...
mozda kad vi naucite postavit klip s twitera na stranicu
Tacno su pojedinci nevidjeni seljaci, pa faul ko faul jel sad treba jedan drugom oci izbit iz glave, dobio si prekrsaj nema potrebe da dizes ton i pravis skandal. Ovog "jesi ti normalan" lika i ostale koji su krenuli u konflikt treba uklonit iz fudbala za sva vremena.
mrs na koridu seljaci
@SamuelUmtiti pa cekaj sada, ja mislim da je to upravo korida i bila! 😂
Krhani
Pa zar nisu koridu zabranili
Stoka
Čobanski sport!
Treb'o ga je spucati komadom banovićke orah-kocke u vugla.