Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto se nemoze otici ko civilizovani narodo na utakmicu?
Pogledaj evropske lige svi normala odu žene djeca kod nas radi pojedinaca ni sam nisi siguran uTitina vremena i meza se nosila.
djeco ne kenjajte
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Parada krkanluka, huliganstva i intelektualnih retarda sa malom dozom navijanja koje prilici ljudima.
sta je ovo neka gej populacija ili sta???
Sramota je publicirati frustrirane gej momke koji bjeze od svoje prave prirode. Njima treba strucna pomoc.
Ovo, po onom sto pjevaju, odaje preplasene osobe homoseksualne orjentacije, koje umjesto da idu na gej parade i pinasaju se u skladu sa svojom pravom prirodom glume "opake" momke.
Boze moj mili, sreca pa vecina starijih ljudi odani vjeri imaju losiji sluh pa vjerovatno necuju tu divnu melodiju "Pusite K.....e" ... Volim Sarajevo jos iz vremena Musemica, Susica...takodzer Zelju od Osima, Bukala, Hadziabdica...do Dzeke i dalje...cudna vremena
Igrati lopte...
E a za koga ovi iz Pjevalja i Pazara navijaju?
jako produhovljeno
psovanje, ,huliganstvo, belaj.. na to se svodi BH Premijer Liga.. sto se tice samo fudbala to fudbala vidjelo nije, zanimljivije gledat kulinarstvo na tv-u... zasto se ne moze otic pogledat ta utakmica kao u normalnim cilivizovanim zemljama.. u engleskoj su navijaci pola metra od FERGUSONA sjedili, kad igra MANCHESTER, kad dolazi BARCA... REAL.... svi su tu... kod nas se svelo ko ce veci belaj napravit na stadionu.. niko nije siguran.... i onda kaze prati domaci fudbal, e seljaci...
Otkud vam 'korteo' Klixeri?
Seljakluk jakih mi navijača svaka druga psovka. Veina "navijačkih" skupina imaju manje kulture nego stoka u štali
i onda dodju poljaci i istuku ih sve redom u rodjenom gradu...jaki ste nema sta
intelektualci, da ih je bilo nacerat na kakvu akciju rada, rasprsili bi se ko ko muhe kad sarava mahne repom.
@h8er_ ti i par muha zvrnadju oko mene.
Trolebuski saobraćaj zaustavljen... pu besposličari hebeni