Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan dize po dva papira...
HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAA
Vise raje na tabiji za ramazan
ahahahahahahahahahahahaha
Relativno je novi fenomen pocinjati naslov clanka sa "Pogledajte..." Medijski naturscici poput Klixa i ostalih samozvanih portala ne mogu zamisliti naslov clanka u kojem se nalazi video - a da ne zapocne sa "Pogledajte..." Da li misle na citaoci ne bi pogledali video da je naslov bio samo "Koreografija navijaca Sarajeva"? Naslovi koji pocinju sa "Pogledajte..." imaju korijen u popularnom poviku sa pijace: "Hajmo zene, kesaaa, kesaaa, zene, hajmo kesa".
Bravo a ne bakljade kao da je 20ti vijek.
@lauferm bile su i bakljade 20 minuta nakon ovog ..
Jasnica slicna slikama koje pravi Haljevac Memo. Fudbal u BiH ne bi trebalo promovisat jer je jadan.
Lijepo, lijepo, zaslužena pobjeda, ali gdje češ se kao navijač voljenog kluba zvati Horde zla. Ljubav prema klubu i zlo su nespojivi.
Horde no1
Daj skinite ovaj video.....sramota...!!
Šta ovo predstavlja, ? I izvinite al ne mogu, hahahahahahahahahahahahaha šta bi od nakih hordi ..
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Lijepa sahovnica
Koreo zvana kurčeva rabota
hahahhahahaha sta je ovo sahovnica?
Horde Zla&Red Army=Brothers VEDRAN PULJIC! VEDRAN PULJIC! VEDRAN PULJIC! VEDRAN PULJIC! VEDRAN PULJIC! VEDRAN PULJIC!