Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želim brz oporavak i povratak na teren. Sretno Zolotiću i da do derbija budes spreman zeli ti pitar od srca.Podsjecas me na nekad dobrog fudbalera FK Sarajeva a slićne sudbine Bobana Božovića.
Ti si/Vi ste pravi navijac i covjek i po' sto je najbitnije.
bravo sine prodacemo te u inter akobogda...i to onaj iz zaprešića...mogli bi za tebe teleci but uzet,a mozda i glavusu...
Bravo Zola, samo laganini sad , najgore je proslo!
evo sta znaci upornost i dobri doktori prije svega dobri doktori.i sam sam bio u slicnim mukama ligamenti .samo treba bit stzrpljiv i trpit bolove proce jednog dana .kako je doslo tak oce i otic .kolk osam samo krema potrosio boze dragi pisao ko cuko bio u invalidskim kolicima na stakama i sad koda nista nije bilo tako ce i on .uz ljubav mame i tate koji ti jedini ostanu u tako teskim trenutcima ,sam olagano
Zolotiću sve najbolje ,samo nastavi, Horde su uz tebe :)
Zola kralju šahu idolu!
sretno majstore :) rijetko kad je neko izazvao ovolike simpatije kako manijaka tako i pitara. na putu da postane vrhunski igrac.
Brz oporavak i sve najbolje...
Volim te sine,samo naprijed!
Samo hrabro i bices ti nama ko lokomotiva da povedes ovih 10 vagona do nove titule :)
Sretno mali.I dan danas me neka muka obuzme kad se sjetim onog videa kad si slomio nogu :S
Da nam se vratis bolji nego sto si bio, samo naprijed.
Bravo, samo naprijed.
Dobar je ovaj mladic. Sretno i samo polako .. nece lopta pobjeci.
Kako neće lopta pobjeći? Pa okrugla je, nije kockasta! :P