Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerujem da Sarajevo s ovakvim finansijama uz sistemski rad, malo boljeg i konstantnijeg trenera i dovođenje max 2-3 jaka pojačanja po sezoni..za 3-4 godine može se izboriti za grupnu fazu lige prvaka...Dinamo je imao odlične preduslove dok se nisu počeli budalesati sa stalnim mijenjanjem trenera i dovođenjem 10 igrača po sezoni...
Pa ne možeš mijenjat kompletnu igračku postavu i trenera i očekivat nešto. Daj treneru vremena nek posloži i uigra ekipu, nek ekipa provede dovoljno vremena zajedno. Pa ni milioni Man Citija nisu uspjeli napraviti bog zna šta na taj način. Od LP mi sa siromašnijih prostora možemo samo životarit, poput Porta, Šahtara...
Za mene ozbiljna liga prvaka pocinje negdje od 80-ih godina, do tad je to bio cirkus. Dovoljno je pogledati da su je tada mnogi klubovi osvajali po 5, 4, 3 ili 2x za redom, sto je u zadnjih 25 godina nezamislivo, niko cak ne moze ni da odbrani titulu, a kamo li da je osvoji 5x za redom.
Navijači Reala ti lupaju minuse :D
J'ga Ante, nisu svi imali privilegiju da za njih navija najveci diktator tog vremena, da otima igrace protivnicima da bi igrali za njegov tim, ubija predsjednike rivala, salje vojsku u svlacionice protivnika itd... Svaka cast Realu al na ove 4 titule koje su osvojili dok se igra ozbiljan nogomet. Kad neko u dogledno vrijeme osvoji titulu 3x za redom ili bar odbrani titulu (necemo ici u tu krajnost da pomislimo da neko moze 5x da osvoji to takmicenje), mozemo pricati o Realovim titulama tada. Kada bi sada sastavili tim od najboljih igraca svijeta iz svih timova u jednu ekipu, garantujem zivotom da nebi 3x za redom osvojili titulu, a neko prica o snazi i ozbiljnosti takmicenja koje se igralo sa krpenom loptom. Smjesno.
iHala Madrid!!!!!!!!!
Tako je. HALA MADRID Y NADA MAS!