Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne može niko biti kao Piplica, čovjek fenomen heheh http://www.youtube.com/watch?v=QsU_0jCemsc
majoriziran garant
Ako se neko sjeca Borote isti scenario
kakva liga takvi i igraci...ha ya
....ovaj je Iker Kasiljas za Avdukica koji je nekada branio u Celiku...a navodno je sada dobar,taj kakve jeprimao golove meni se povracalo...i jedan od glavnih razloga je sto ne pratim fudbal u BiH i nakon 4-5 god.....nakon sto sam bio svjedok ko i sta igra kod nas.. dakle golmane boli te briga kralj si
pa clanak od 5 recenica ne znate napisati kako treba. Zagreb je IZGUBIO ovu utakmicu od Karlovca i ovo je bio odlucujuci pogodak za POBJEDU Karlovca a PORAZ Zagreba i garant je nastimana buduci da sam cuo da su igraci Karlovca uplacivali sami na svoju pobjedu.. skupa sa mnom :)
Nije kriv golman. Kriva je lopta što je okrugla. A možda je bila i mokra, vlažna, ljepljiva, klizava...
posljednji je tomislav piplica :D
bilde