Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad nije Bosna neka je bar susjedna Hrvatska na SP i trebali bi da ih svi bodrimo! A oni koji slave pa pljuju i psuju po svojoj domovini su idioti koji nisu zasluzili ni da se o njima rijec kaze...Bosna jedna zemlja imade i ponosna i prkosna!!!
Ne trebaš se zbog toga uzrujavati. Nije to ništa neuobičajeno navijati protiv države u kojoj živiš. Pa i Škoti su sinoć navijali za Hrvatsku protiv Engleske.
@MirnaBosna Pročita li se štogod? Škotska i Engleska su dvije različite države. Imaju različite reprezentacije. Sasvim drugi pojam je United Kingdom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cestitke treneru, onom glavatom iz Dervente i ostalim sinovima Bosne I Hercegovine na prolazu u finale. Vasa majka Bosna je ponosna na vas.
@Split niti jedan SPLIĆANIN nebi tako govorio tako ne njake lištički smradu
@Split ... šugo jedna šugava... više Bošnjaka iskreno navija za Hrvatsku nego vi koji se folirate, počevši od predsjednice vam pa na dalje... a što se tiče Turskih zastavica, to bi ste vi mogli mali mahati jer je sinoć sudija evidentno navijao za Hrvatsku, mada nije mogao mnogo uticati na rezultat, nego samo na nervozu Engleza...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čovječe koliki je stadion, svaka čast Hrvatskoj. Uprkos onim napadačima iz Engleske koji su bili brzi ko munje uspjeli su pobijediti. Njegujmo korijene, svi smo nekad bili jedan narod. Da bi dobio poštovanje moraš ga i dat. A fašista koji provociraju će uvjek biti sa svih strana, zato što nam je politika takva kakva jest i izdirigovala je narodom malo . A zakon postoji koji će sankcionisati.
ROBOVLASNICI I INPERIJALISTI NEKA STE GA POPUŠILI SVO ZLO PO SVIJETU STE STOLJEČIMA PRAVILI
Kad nama bosne neka hrvatska pokaze svijetu balkanski mentalitet, samo jos francuze da uzmu.
Izgubiće hrvatska u finalu 3-0 pa ce pokisli hrvatski nacionalisticki navijaci psovati i proklinjati a ja cu samo pravim navijacima hrvatske reci da mi je zao sto nisu osvojili
ne mogu da vjerujemo da od prvog komentara skrećete u potpunosti s teme, niko ne komentariše dječiji potez engleske koja "sama" nastavlja igrati, presmješan pokušaj na foru da strpaju gol...tema je fudbal, ehm sudija, fair play i to...
Da li je netko sinoc vidio zastavu LJiljane?????? Bosnjo je bio na tekmi, svaka cast.
Englezi su uvijek bili sljam, kao i Italijani. Da ih Belgija jos rijesi, bit ce prava stvar. Hrvastka do kraja, do pobjede.
kako su turci igrali ? 😂😂😂
Stvarno bih navijao ali kad sam vidio ove hulugane kako psuju ovo nam malo rodne grude.. Ma goni u p.m
Koja pogan su ovi englezi,kakve odvratne face i prepotentnost,golman rumenige pravi isto neki sandzaklijica,mequire najodvratnija faca na sp.Marsssssss kuciiii.
Susjedima je stvarno sreca naklonjena ovog puta ne umanjujuci ni jednog momenta njihovu pozrtvovanost i borbu na terenu koju su pokazali.Ja im od srca zelim i da Francuze eliminisu pred samim ciljem.Ipak je ovo veliko kako za Hrvatsku tako i cijeli Balkan
Halo, ba kolonizatori, imate li stida?
Eto kolko glup novinar moraš biti. Ako su svi igrači hrvatske bili van terena engleze su mogli postići to kako je navedeno. Ako jedan igras ostane u terenu i ne slavi sa ostalima onda nemaju pravo krenuti sa centra i to dati. Malo se informisite o pravilima
glup si
Veličanje ratnih zločinaca, laganje po svijetu da imamo 300 kampova za obuku terorista, državna krađa bosanske imovine, stalna kuknjava da su njih 10% koji imaju 33% udjela u vlasti majorizirani i ugroženi, ponižavanje na graničnim prelazima i turističkim odredištima. Nisi ti Bošnjo koji naivijaš za njih uzdignut i merhametli ti si prosto BUDALA.
http://source.ba/clanak/Fudbal/470826/Djecak-u-Mostaru-na-proslavi-pobjede-Hrvatske-skandirao-Noz-zica-Srebrenica
smradovi engleski