Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav debil moras biti pa reci nesto za ovo.Kao prvo poslije bilina(kojeg financira savez inace nikad ne bi bio stadion blizu ovog) ovo je najbolji,najuredjeniji,najkomforniji stadion u bih.Kao drugo NK Siroki Brijeg je jedini klub koji je sve uredno izmirio obveze drzavi(a ovi sto nose zastavu bih na dresu grcaju u milijunima),sve do danas kad mu se pridruzilo Sarajevo,necu spominjat sta bi bilo da je Siroki duzan bio.Citam ovdje neki pisu fasizam i to,pa jesam li ja jedini lud ovdje pa cuo nekakva hukanja u predproslom kolu na bilinu polju(hukanje crncu,sto se u fifi uefi karakterizira kao rasisticko vrijedjanje),ili da podsjetim na paljenje drzavne zastave RH na utakmici zeljo zrinjski,fasisticki povici na utakmici sarajevo- Siroki.Ali razumijem djedovi su vam u handzar diviziji bili pa genetika cini svoje.Jedini klub koji igra regularno,a ovi kompleksasi koji tvrde kakav je stadion evo nek mi odgovore kakvi su stadioni kosevo,grbavica,bijeli brijeg,vrapcici,tusanj..?
A u čijem statutu piše da za klub ne smiju igrati muslimani? Toliko o tvom klubu.
decko,nemoj samo biti paglu,malo se informisi prije nego sto se pocnes prosipati.bilino se godinama radi i dogradjuje iskljucivo od para ZENICE i nikoga vise.osim ove zadnje rekonstrukcije rasvijete (i to pola radova sto je ostalo) i novog semafora.a to da je siroki uredan klub bez dugova i to stoji,al to je skroz druga tema.al sto se tice stadiona....poklopi se.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prodaje se kuća u ćošku stadiona - doživotna ulaznica za utakmice širokog gratis, kao i kuća iza zidića iza gola - doživotna zaliha fudbalskih lopti gratis
http://www.***.ba/slike/novosti/AAA%20SPORT%20PORTAL/NOGOMET/siroki%20kukasti%20krst.jpg
samo se vi spradajte na njihov racun, a ljudi su jedan od najorganizovanijih klubova u bih, imaju najbolji stadion u bih poslije celika (kosevo ne racunam, jer nije u vlasnistvu torpeda, logicno)
Ma ne treba na tu saku zadojenih ustasica obracat paznju. Malo mi klix nije jasan sto stavlja ove gluposti, iskompleksirane snimke, ali opet treba popunit prostor. Bolje da su opet stavili sliku Dzeksona na treningu. Brate, lijepo ga vidjet' :)
Bravo, shodno lokalitetu maksimalno je dobro urađen. Ovi što pišu negativne komentare vjerovatno neznaju svrhu sporta a vjerovatno žive u stančiću koji im je babo dobio u Titin vakat pa tako i neznaju šta znači investicija. Pidržavam bilo kakvu izgradnju i uljepšavanje postojećih objekata ma gdje bili u BiH.
Budimo realni...stadion izgleda predobro,a ovaknmvog travnjaka se nebi postidjeli ni veliki klubovi.... Siroki i Zenica definitivno imaju najbolje stadione,Sarajevo je glavni i najveci grad i umjesto da se napravi nesto kvalitetno-tamo stoji ono ruglo koje se samo malo obnovi pred papin dolazak.
E sad kad sam ovo viejdla mogu umrijeti....toliko sam željno iščekivala ovaj tekst i video
evo antufasti se javljaju, haha
svaka vam cast NACIJAM ZA ZELJEZNICAR AL STE 100GOD ISPRED NASE UPRAVE I SISTEMA...JEBEM JA.MAJKU OVIM NASIM LOPOVIMA I UBLEHARIMA..JEDINO STO VALJA SU MANIJACI!!!
najsportskije selo u BiH
Za ubuduce da znas.Sluzbeni gradovi u BIH su: SARAJEVO IST SARAJEVO BIJELJINA TREBINJE BANJA LUKA MOSTAR PRIJEDOR DOBOJ BIHAC ZENICA TUZLA ŠIROKI BRIJEG
moze ga on sluzbeno zvat i megapolisom ali ralno malo vece selo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne ulazeći sada u navijačke sukobe koji su se tu dešavali, ubistvo momka i sve ostalo.. ovo je definitivno jedan od najorganizovanijih klubova u BiH. Imaju stadion koji i izgledom i kapacitetom odgovara, pa čak i prevazilazi potrebe PL BiH (u Evropi ionako ne prođemo nikad više od 2-3 pretkola).
Tako se razmislja,da ne govorim da je do danas bio jedini klub bez duga drzavi,a idioti ga fasistima prozivaju,ko je lud tu?
Za ubistvo Vedrana Puljića treba da odgovara (i iskreno se nadam da hoće) imenom i prezimenom čovjek koji ga je ubio i tačka. Nije fer prozvati jednu cijelu sredinu i klub fašističkim zbog toga. Na kraju krajeva, svi bosanski klubovi se busaju nekim patriotizmom, a uprave tih klubova ne plaćaju obaveze prema državi, dok Široki to radi, a te pare idu u BH kasu ipak, treba malo razmisliti i o tome.
Lijepa panorama. Sad bi se mogla snimiti i reklama za Red Bull onako iz zraka.
Treba bit realan pa priznat da bi se neko puno veći klubovi trebali ugledat na njih, svake godine po malo ulažu u stadion i gledajte šta su uradili, mislim da su im brojači bili zadnji uslov da na njem mogu igrat grupnu fazu Europa lige.
I DALJE KURCU NE VALJA
nek valjaju grbavica i kosevo ne seri boga ti..svaka cas ljudima!!!
Mislis?
..svako selo danas ima klub :))
dobaj-kakanj , ja baš ne kontam iz kojeg je sela taj klub :)