Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Modrić može pogoditi do jedan metar oko sebe, sve ostalo što pogodi je čista slučajnost. Realu bi se više isplatio da mu uduplaju plaću, a da sjedi kod kuće.
Bernardo je se prosuo ko brasno. Ej ovce mama draga.
Tako se penal izvodi u nebitnoj utakmici ili pri velikom vodstvu... kao na treningu
MC : Real, posjed lopte 64:36, udarci 34:8, korneri 18:1. Ne pamtim utakmicu u kojoj je Real bio ovako nemocan, ali prodje u polufinale.
Nije nemoćan, imao je moćnu odbranu a City nemoćan napad.
Dat' Kovačiću da puca penal protiv Reala, sa kojim je osvojio tri titule lige prvaka, može samo mentalno nestabilna osoba. Guardiola je sam sebe pokopao odabirom izvođača penala.
Anti-propaganda fudbala!!
bas ste pravog igrača prikazali koji je profulio penal
💪💪💪💪💪💪Rudiger💪💪💪💪💪💪