Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Atletiko je imao određenih novčanih problema, pa je jedno vrijeme bio u drugoj ligi, ali je treći klub u Španjolskoj po broju osvojenih takmičenja (liga, kup, kup uefa, i td.)
Rezultat je realan, niko nije trebao pobijediti, ali dobar potez Pedra :)
Od citave tekme novinar sa klixa(ociti navijac barce)izabere za potez tekme ovog padavicara kojem je poslo za rukom to sto je uradio,a to sto je Atletico bio bolja ekipa i trebala pobjediti to nikom nista,vazan je bod velike barce koju je nadigrao mali Atletico!
Ako si gledao utakmicu nije Atletico trebao pobijediti, kao ni Barcelona. Rezultat je itekako realan. A slažem se da je bilo puno boljih poteza Arde Turana.
kako bolan trebao pobijedit? sinoc je remi bio najrealniji,a malo je nerealno zvati Atletiko malim,ipak je taj mali ispred velikog Reala
Ja sam sinoc gldao takmicu,i kod mene je obratno.Ja sam uzivao u carolijama igraca Atletica.Najvise me zadivio Turcin Tura,Costa,Tiago,Coce,i ostali.Atletico je bio bolji,i zao mi je sto nije dobio.Inace utakmica je bila fenomenalna.
i ja sam gled'o a nisam nesto puno vidio :),inace volim Barsu al se vidjelo sinoc da i njima remi odgovara,Atletiko predobar,pogotovo Costa i Arda Turan,steta samo sto nemaju siru klupu mislim da bi titulu uzeli
ma tu je to negdje,po meni remi je najrealniji,atletiko se vise branio al imaju jake kontre,bas se vidjelo da i jednim i drugim odgovara remi :)
Ne mogu ovih Spanaca nikako
Smece od lige da se nadovezem
sinoc se opet pokazalo kako je Barci,ponekad,ipak potreban klasicni napadac da malo rastereti krila,daj Boze da u ovom prijelaznom roku nekoga kupe
Ma Dzeku 100 % :D
moze,vjeruj da bi vise igrao nego u Cityju :),a samim tim i vise golova :)