Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije džaba "NK Blato"
jap jesi orginalan
Pa jel Blato il nije Blato?
e nekaj
Identolog@ ...a još termin 'promptno' , omiljen u Riđana, plus tekući jogurt !?
Nomen est omen
Sava tiho tece ....
prije bih rekao ljudska glupost ali eto. Inače, njihov teren nalazi se uz kanal Sava-Odra, koji se nije koristio duže od 10 godina, ali sada je ponovno u funkciji zbog visokog vodostaja.
Ne nalazi se pokraj nego u samom kanalu.
Molim klix da ovo više ne objavljuje. Mnoge osjetljive duše smatraće ovo kao napad na njihova tanana bića, tvrde da ih meteorolozi prepadaju, izazivaju im strah i hoće da ih porobe uz pomoć zelene mafije. Dakako, nisu zaboravili ni "agendu", to im je omiljeni termin. "Agenda" je postala strašnija babaroga od globalista, satanista i duboke države zajedno.
Boze dragi to dolazi i prema BiH!
Nece. Sutra ujutro još malo jiše i razvedravanje. Mi smo dobro prošli.
kiše*
Legenda kaze da je sava poplavila od suza neimenovanog Đikana koji zaplaka za po kile klepe što mu oduzeše na granici.