Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Modric u realu sa 39 a pjanic ???
Pjanic Shishu dudla i uziva na odmoru haha
Zrinjski mu napravio pobjednicki mentalitet i to je istina…..ajmo doza hejta….😎
Jak igrač i u fazi odbrane. Kako trči u odbranu pred kraj utakmice. Oslobodio ga Carlo svih obaveza zato dominira. Ko nekad Zidane što je imo potpunu slobodu u igri. Milina gledati opet takvog igrača pored ovih brzanaca i snagatora.
Kaaakav igraac, blago Realu samo cu to reciii. Nek posalju Borussiji jos 100 mil na kafu!
Ko je po vama najmutaviji među sportistima sa Balkana? Po meni, čak i u konkurenciji jednog Modrića, koji je krezzav, ima 1 razred osnovne i još je endehaovac i tompsonovac, to je naravno ovaj troprsti glavonja i glupan. Dnole Deportovani je tvrdoglavi fašunjarski bekan i licimur sa 2 osnovne i tajnim računima po Montekarlu, a ostalo je 'naučio' po SPC, splavovima i Zvezdinim utakmicama. Rijetko viđen mamlaz od kojeg je gori samo mu još onaj ćaćundra kockoglavi.
Mi imamo vaš henocid i UZP pa nam je malo teže. Pola 'Hrvata' su Hercegovci ionako. Jede istina tašte fašunjare.
Trenutno No1 u svijetu. Uboli su ga s malim ko nikad.