Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Engleskoj nema slabih utakmica, nema to veze sto je Luton. Isti Luton je mucio Liverpool 1-1. Mali stadioni, pribijena publika su cudo. Jedini krivac ovdje je Raya za 2 gola. Svi veliki klubovi se muce kad protivnik igra 5 4 1, lakse je Arsenalu igrat s Cityem nego s Evrtonom ili Lutonom ali to je najintenzivnija liga na svijetu.
Nevjerovatna je engleska liga.. Jednostavno bilje, dinamicnije i jace lige nema na svijetu. Svaka tekma je derbi i sto je najvaznije znaju igrati muški nogomet.