Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od treniranja nema kada poslati donaciju napacenom narodu!
@Idol sta ce ti donacija kad je on citav rat proveo na humanitarnoj u inozemstvu
@Idol j....a te donacija sta ce ti donacija.Zato kad istrci na teren za Bosnu ima da grmi sa tribina.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Seljačić,
A ti SELJAČINA...
Bjezi jebat im mater zmajevsku ili ti ga dijamantsku.Ne treba nam donacija od njega i ostalih dijasporskih seljacica. Mrs!
Je li.moguce da niko od naših nije niti jedan reapirator donirao ?
Neka pazi da mu neko sampitom nogu ne prebije!
Noga mu ko u Ronalda ruka.
šta će drugo radit , da nema lopte umrli bi od gladi
Pjanicu, pošalji pomoć, respirator, pare bilo sta.. Ugledaj se na druge sportiste
Može se i iz Luxemburga donirat za BOSNU I HERCEGOVINU samo da se hoce
Ovdje sam dosao da vidim samo kolika su govna ljudi, kako ce blatiti covjeka koji je uspio ,ostao zapamcen, zaigrao za Juventus medju 5 ekipa u vrhu nogometa. Kako to da mu prigovaraju igraci binga kojim racunar izbacuje kuglice i oni i dalje igraju
@Hikmettt Nemožeš ti to objasniti gurbetskom narodu koji je ustvari odpad ljudski što na svaku sliku ,vjest ovo ono širi samo mržnju ,zavidnost itd prema ljudima koji su uspjeli u životu a što on nije ništa od svog života uradio pa mu svak živ mrzak i kriv zvog toga.
Mire, udri po puri I grahu, necel ti mishici ojacati!