Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas bi ga rascerupali
Tek kad nesto ovako vidim shvatim di zivim u pripizdini
Ne znam u kakvoj ti vukojebini zivis ali ovo se isto i kod nas vidja. Navijaci Veleza najnormalnije budu na istoku Koseva kad igraju protiv Sarajeva u obiljezjima kluba, niko ih ne dira, jos je istok poznat kao tribina s najvise psovaca u BiH. I na ovom klipu da je bio navijac Barcelone ili Reala ne bi se ovako smjeskao, sve zavisi kakvi su odnosi medju navijacima tih klubova.
Navijaci atl madrida su nedavno prijetili smrcu i psovali djevojcici od 11 god sto je dosla medju njih u dresu vinicusa.
POBJEDA
kod nas bi ga patosirali
Kod nas bi bio ohladjen…
Ovako bi trebalo bit na svim stadioniima.
A šta je ovdje čudno to što su zajedno na tribini naavijači različitih klubova''''Pa ja kad sam išao na derbije Srajeva i Želje išli smo zajedno Ispeče se Kokoš kod kuče jer tada nije bilo ovoliko kupiti pečenih kokošli ponese se litar rakije u Termoforu(ko zna zna ko ne zna i ne treba znati šta je to) i lagano se gleda utakmica i konetarišu potezi i jenh u drugihA sad naselila se seljadija koja ide na utaknicu da se bije a ne da gleda.
Kod nas bi ovac crveni visio na Tribinama ili bio Rahmetlija!
Kod nas bi ovac crveni visio na Tribinama ili bio Rahmetlija!
da je ovo kod nas Oliver Knezovic bi ga odma skrko,a Milanovic sakrio!
Baski se ne mrze međusobno
Kontam kako bi prosao u Brazilu tobejarabi