Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volim te sarajevo
Stvarno dobro. Svaka čast.
Sve poohvale
haha, oplakah...
Nije strunf seljacino nego strumf, hahahahahhahahahahahaha, to divovi
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sarajevo-x.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sarajevo-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sarajevo-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
jel vam majce pravi fahra iz foce od kvalitetne vunce pitarcici
ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve sa sjevera ćes čuti našu pjesmu sarajevo volim teeeeeeeee oooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!
Grad Beograd ima 2-3 miliona stanovnika, čitava šumadijska Smrdija navija za Zvezdu, a vas 4-5 tisuća na stadionu... jadno (btw 1 tisuća = 1024 srbina)
gdje je odjel sa suhomesnatim proizvodima
Ajjjjjjjjjj,da covjek zadrhti,srce mi je ko Trebevic kad ovo vidim,od nas mnogi mogu uciti...FKS 4EVER u
E svaka ti čast,pravo si me nasmijao... :)
Boli pitare neka stvar njima ne trebaju titule i kupovi to su izgubili, njima je uprava otvorila fan shop a sto nemaju igraci za virsli to nije bitno. Bravo uprava torpeda.
super, divno, krasno... još da naučite igrati fudbal pa da vas čovjek može gledat... džaba vam fan shop... (ovo isto važi za sve klubove ove usrane premijer lige)
Ostao je samo Fan Shop !
Uskoro fan shop u sklopu stadiona Grbavice Bice tu za prodaju raznih stvari ,Ticina slika,Lakacina cakija,razni pekarski proizvodi,buhtlas okusom juga...sabura braco...ŽeljA za zivot cijeli!
Sarajevo pokazuje da ima najnormalniju upravu u ligi. Sve turbulencije su iza nas, svakodnevno se sklapaju novi sponzorski ugovori, otvoren je fan shop koji je jos uvijek u nekoj haj da kazem eksperimentalnoj fazi a sve u vezi proizvoda i ponude ce doci na svoje kad se malo uhodaju ljudi zaduzeni za fan shop, navijacki magazin koji je jako sadrzajan i interesantan izlazi svakog mjeseca i potpuno je besplatan za razliku od komsija koji nisu u stanju da u saradnji sa sponzorima besplatno distribuiraju svoj magazin vec ga moraju prodavati da pokriju troskove, itd. itd. Naravno, za ono smo mi sanjamo potrebne su pare, velike pare, ali pare su se pocele praviti, doduse nisu to neki veliki iznosi ali nacin na koji se radi je i vise nego dobar za pocetak. Redovno kapa sa svih strana a igracima su isplacene skoro sve zaostale plate od ranijih uprava + tekuce se redovno izmiruju sto znaci da nema zime. Step by step polahko se vraca ovaj fudbalski klub. NAVIJACI VRATIMO SE NA STADION!!!