Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi ne mozemo ribare dobiti e moj Pjanicu legendo
sta kaze luzer Tuka sa zadnjom medaljom iz 2013 : ne treba zvizdat. ha ha
Klix prenosi Srbiju i Hrvatsku iz minuta u minut, dva dusmana Bosne, a reprezentaciju Bosne sa najboljom igracicom na svijetu samo na poluvremenu. Sramite se, h_bala vas i Srbija i Hrvatska. Pa oni nas hoce unistiti i podijeliti. Ovdje nema drzave, nema nista. Moj Alija sta si potpisao.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ljudi bili bolji i pobijedili. Kraj.
Klix prenosi Srbiju i Hrvatsku iz minuta u minut, dva dusmana Bosne, a reprezentaciju Bosne sa najboljom igracicom na svijetu samo na poluvremenu. Sramite se, h_bala vas i Srbija i Hrvatska. Pa oni nas hoce unistiti i podijeliti. Ovdje nema drzave, nema nista. Moj Alija sta si potpisao.
Halalio bih Portugalu ona tri puta sto su nas izbacili u barazu, samo da su poslali Srbiju u baraz. Ne toliko zbog Srbije, koja je stvarno dobro odigrala, nego zbog ovih Sumara, koji evo sad vec divljaju.
Zasluženo, što jest jest....čestitam....
Ima li sport u kojem smo mi bolji od komsija? Barem jedan, osim ovih paraolimpijskih.
Video unavailable The uploader has not made this video available in your country.
Boli nas qurko imamo mi Zadrugu i Dalilu ona je nasa dika !!! Vico pleme li ti hebem.
Bravo za Srbiju.
Sto ti je trener/selektor...ista ova ekipa srbije se nije mogla sastaviti do prije godinu dana...te pjevat cete nece pjevat himnu,te bojkot te pi.de materine..dodje covjek,pored ih,rece kako da igraju i gledaj momaka kako ginu...a realno Pixi je veliki znalac fudbala...
agresori, čestitke
Pripojite se Srbiji, radovacete se kao i mi ☺️ svi smo jedan narod ♥️🇷🇸
mislim da je za Srbiju dobro sto su primili prvi gol, da su poveli prvi bacili bi se svi u odbranu i bilo bi samo pitanje kada ce ih portugalci izbusiti i proci dalje. ...Poz
sramotno je izgubiti od države koja je nekad bila nebitna turska provincija, a u ratu njeni vojnici bježe i tenkovima gaze vlastiti narod ko u OLUJI '95
@Cheeseburger @takomako @Krizaizbliza @JugoslavenSOKOMostar @BulevarSpokojnih @ProjectNemezis, @Mahmut007 @lale gator @Kikseru @SrbosjekURS….Providan si Srbo pokatoliceni
Biga mi Srbija konacno dodje na svoje . Odigrali su momci za deset. Mozda su jaci i od Hrvata trenutno.
Use i u svoje kljuse. Dok se bude cekala pomoc i sadaka od drugih nigdje Bosna dospjet nece.
Pogledaj k....c kad se ne moze pogledat
Ne treba biti kvaran ako nama ne ide.Ne znam kako bi neko nekim lupetanjima ljudima mogao osporiti uspjeh.svaka im cast, ginu, umiru za dres svoje drzave i treba im cestitati.kod nas pjanic samo sta radi pljuje po bosanskoj zemlji, u tom je sampion.boli ih briga za reprezentaviju, zato smo tu gdje jesmo.nije nam vico kriv.tako nam je u politici, sportu, medicini...ni mi bosnjaci ne volimo ovu drzavu samo je krademo.
Ne volim ih,al skidam kapu s glave i da nisu pobijedili igrali su fenomenalno ,vidjelo se kroz cijelu utakmicu za ogromnom željom za pobjedom..Zadnje četiri godine pa i više nije ih bilo nigdje,mada su imali igrače svjetske klase ,dok se nisu uigrali i sad je to sve došlo kao šlag na tortu..Sretno i nadam se da je ovo škola i našim momcima!