Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fascinantno mi je koliko postuju hrvate a znaju da su za 3 klase bolji
hahahaha neznam, treba se pogledat statistika utakmice, cinjenice su cinjenice. vece posjedovanje lopte, preciznost dodavanja, sve ide na stranu hrvatske, a svi koji smo gledali vidjeli smo na koji nacin su prva dva gola od strane francuske došla, em i onaj penal, koji je prošao kritike i kritike od svih stranih analitičara poslije utakmice.
Uvijek moras pokazati respekt prema protivniku bez obzira koliko losiji izgledao od tebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije ovo motivaciji govor, već normalan govor trenera koji objašnjava svojim igračima kako treba da igraju.
Fascinantno je kako fudbalske neznalice pokušavaju Hrvate predstaviti kao ravnopravnu ekipu. Francuzi za tri klase bolja ekipa,penal cista ko sunce, da ne spominjem bezvezni Mandžukićem go,... Oni su trkom, i borbenoscu držali ravnotežu dok su imali snage cim su se umorili isplivao je kvalitet Fr. Svaka čast na uspjehu i ima HR nekolicinu extra igrača ali ovo sto su napravili je iznad njihovog stvarnog kvaliteta.
Ma jednostavno imali su ludu sreću. Pa sve utakmice nokaut faze su prošli na penale. Što ti reče, znaju trčati i to je to.
jes' ih j..o hhahahahh goni bandu ustasku...
Lako je Deschampsu mudlati kad ga sudac pogura s dva gola.
ostaje cinjenica svaki put kad dodjem ovdje.. i pocnemo pricati o sportu ja samo kazem 1998 treci na svijetu 2018 vicesampioni svijeta u najpopularnijem sportu na svijetu... i kraj price:) ali bicu dobar pa necu likovat
@blanco pa dosta je "bosanskih katolika" zaslužno za te uspjehe te države. ali muslići, prste k sebi. nisu to vaši talenti
jaka niska i u cose
Kul
safet bi kasetu pustio da objasni
Zamisli sad Ćiru: J.e.b.e svima mater, skače po stolu, vrišti okolo ko curica. Amar Osim: Izgubi misao u pola, ne zna je li pošao ili došao.. Pape: ne pojavi se uopšte u svlačionici.
prosinecki ode po gemist
ALEZZZ FRANCE
Hrvati tri dana slave poraz u finalu. 🤣
@lik55555555 Bosnjaci nikada nece slaviti drugo mjesto i utjesne srebrene medalje.
@lik55555555 Slavili smo plasman i PRVO mjesto u grupi.
Kaze igrajte sto jednostavnije. .. A vala ste nabijali loptu gore nego u Meshino vrijeme.
Pa ja, laganini sve. Kao cijeli turnir