Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je ovako i Zrinjski u kvalifikacijama odradio ! Sa gubitkom od 0 3, dobio tekmu 4 3.
Joj jesu mi smijesni ovi kladionicari, nevjerovatno haha
Samo vidiš ko su sponzori na dresu i sve bude jasno kao dan. UEFA i FIFA se kao bore za transparentnost, bore protiv rezultatskih manipulacija a onda dozvole da kladionice sponzorišu fudbal? Kako može kladionica biti sponzor nečeg ili nekoga ko se redovno pojavljuje na kladioničarskim tiketima?
Sve za kladionice
City je nekad osamdesetih gubio u FA Cupu od Tottenhama 3:0 na poluvremenu i još im Barton dobije crveni i to nakon što je sudija svirao kraj poluvremena. S 10 igrača u drugom poluvremenu dobiju 4-3. U gostima.
Nikad necu zaboraviti 2011. Newcastle -Arsenal. Arsenal vodio 0-4 , domacin vrati na 4-4
I vi trazite dlaku u jajetu a ne vidjate balvan u svom oku. Preokret Bournemoutha protiv Bournemoutha je OK ali sta cu sa ovim: Video unavailable This video is not available Luton je bas simpaticna ekipa, igraju otoren zabavan nogomet a naivno izgube prednost od 3:0 ko da igraju na male u mahali
meni se to stalno desava kad igram fc24 vodim 3:0 ljudi me poderu i jos se smiju a ja placem.
Ovo je ko Kramer protiv Kramera
xD Igrali samo protiv sebe ..zanimljivo :))
Nogometaši Bournemoutha su napravili čudesan preokret u pobjedi protiv Bournemoutha rezultatom 4:3 i to nakon što su gubili 3:0 na poluvremenu.
u naslovu sami sebe preokrenuli