Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džinnska posla :D
Ti mu kroz noge probaciv\'o
Ne znam zasto ste toliko prokleti, pa toliko ljubomorni, zavisni i iskompleksirani - skoro pa svaki komentar je negativan i omalovazava ovog decka koji je ocigledno fantastican golman i koji ce biti milioner za koju godinu, a vi isti cete drqat\' na tog istog momka i pomislit \"Y..b.o te, mogo sam i ja vako, ali me zivot sj...bo, i \'ta cu ja sad\" Bas tako: \'ta ces ti ba...
iskreno da ja imam ovoliko lopti mogao bi i ja pogoditi ...nike :D!!
A gdje je ovdje Dzeko ????
zongliranje i slicne karafeke sa loptom nista ne znace, lijepo za oko i kapa dole za tehniku, medjutim to nije mjerilo njegovog talenta kao golmana ili igracha, imate masu ovih zonglera ali to su i postali zato sto se nisu mogli naci u fudbalu, u timskoj igri itd.
D.e.bili ono je mjesec na 1:36. mozak vam radi na pola herca
prebacite na 2:12 fake fake fake
kinezi su najbolji zongleri s loptom,zato su uvijek oko dna na svjetskoj rang listi
Ljudi, ovo sam ga ja naucio :) Hasagić
Frajer totalno neprecizan, ni jedne u go ne moze potrefiti, sve precke i stative.
stara prica ovo smo vec gledali sa ronaldinhom, a jasno se vidi na isprekidanim frejmovima u 1:11 da lopta ide ne definisanom putanjom.
Ma daj lik je nenormalan
Kako je jadan video tacno se najbolje na pocetku vidi prva tri udarca da su fake a ima nekih stvari koje nisu naravno one lakse. Ko ovo povjeruje bas je veliki de-bil. Boze sacuvaj na svasta se ljudi loze.
seljak nauci se pricati i tipkati.. zasto ti ne mozes da se ugledas na ostale slanove kako pisu ahhaha
koja fotomontaža pa ovo ni ronaldinjo nemože izvest
kakve su ovo gluposti, nije mi jasno da sarajevo x objavljuje ova sranja..........fotomontaža milion %, fuj.......