Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najaci smo navijaci
Ima li penosa?
🖕
SRCE NA TEREN IGRAJTE ZA NAS BOSNA I SANDZAK HAJMO SVI U GLAS
Nekakvo dokazivanje i skretanje paznje urlikanjem i paljenjem nakih baklji na ulicama civilizovanog grada - specifikum malih i iskompleksiranih. Isto kao sto rade hrvatski ili srpski navijaci, smijesno. Ovakvo ponasanje moze biti opravdano i interesantno iskljucivo na tribinama.
RAT PROTIV SAVEZA SE NASTAVLJA U 36 MINUTI IMA DA ZASPU TEREN BAKLJAMA BHF 👌💪
@tomicamaIi Rat protiv Saveza vodi se u Sarajevu... U Becu se /bakljama/ moze voditi samo rat protiv BiH i sabotirati dosadasnje rezultate repke... Ko to ne konta ili mrzi BiH ili je zadrigla seljacina
@osmond eto ti znas bolje od Fanatikosa levatu
Papanikosi
mogu misliti kako nas u Beču gledaju sa prozora, prolaznici...
Tresla se gora...rodio se miš!
Zao mi samo sto se BiH nije plasirala na Euro 2016 sa vidimo kako se ovi znaju mlatit lako je baklje paliti
Mamu ti jebu islamisti :*
islamisti....opoganise kulturan grad
@DvaZecaTriZeca I puši joj se u kadi :)