Odlazak izvjestan
26

Pogba saigračima otkrio kako mu United neće stajati na putu za prelazak u Real

Klix.ba
Paul Pogba (Foto: EPA-EFE)
Paul Pogba (Foto: EPA-EFE)
Paul Pogba je rekao svojim saigračima iz Manchester Uniteda kako želi otići predstojećeg ljeta, a da mu klub neće stajati na putu prelaska u Real Madrid, javlja francuski L'Equipe.

Veznjak je već ranije povezivan s drugim odlaskom s Old Trafforda, dok bi klupski potencijalni neuspjeh, odnosno u slučaju da se ne plasiraju u Ligu prvaka sljedeće sezone, samo mogao ubrzati njegov odlazak.

Iz Juventusa su istakli interes za povratak Pogbe u Torino, a 26-godišnjak je otvoreno priznao svoj interes za prelazak u Real Madrid i rad sa Zinedineom Zidaneom.

Francuski trener i dalje ga očajnički želi dovesti i, nakon što se nedavno vratio na Bernabeu u svom drugom mandatu, obećao je ogroman budžet za transfere kako bi obnovio Real Madrid.

Pogba je dobio ogromne kritike zbog svoje loše forme ove sezone i prihvatio je da su igrači krivi za "sramotno" izdanje u nedjelju kada su poraženi od Evertona rezultatom 4:0.

L'Equipe danas u novinama tvrdi da je Pogbin odlazak ovog ljeta već "definisan" pa nastavljaju rasti sumnje o njegovoj budućnosti u klubu.