Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da ste bolji, jer ste takav tip igraca koji je za napadckog fudbala, a ne za defanzivnog, i to sputva igrace..ne mzes jednog malog hitrog Sancheza drzati u timu koji igra defanzivno kad je momak napadacki tip, samo za akcije, kao sto je Ibra rekao, kupili su Ferrari, a koristili me kao nekog Fiata..tako i ovde..
Bolji zato što niste htjeli igrati dok je Morinho bio na klupi. Bojkotovali ste vi igrači,a milijune primali. Da Bog da ni u Kup Uefa ne ušli. Sramota, sheronje
Ne znam da li ste vidjeli kako je sinoc ispao Manchester ?
Ti si obicni derpe.. Niko si i nista, kad opet budes odigro par losih utakmica reci ces da ti nevalja ni ovaj. Toliko
I nikog ne bojkotujemo.