Nogomet
0

Pogba: Manchester United je pokazao nepoštovanje prema meni

Totalsport
Paul Pogba (Foto: EPA)
Paul Pogba (Foto: EPA)
Veznjak Juventusa Paul Pogba (21) optužio je svoj bivši klub Manchester United da je pokazao nepoštovanje prema njemu, tjerajući ga da trenira sam.

Pogba je, podsjetimo, od 2009. bio član Uniteda u kojem je trenirao u mlađim kategorijama. U ljeto 2012. Crveni vragovi su napravili veliki propust, pustivši ga da slobodno ode u Juventus. U Torinu je francuski veznjak odmah potvrdio kvalitetu i danas je jedan od najtraženijih igrača na tržištu.

Iz Uniteda su tada optužili igrača da je pokazao nepoštovanje prema klubu zbog uvjeta koje je postavio za potpisivanje novog ugovora. Dvije godine kasnije Pogba tvrdi da klub nije poštovao njega.

"Nisu htjeli da treniram s prvom ekipom ili rezervama. Slali su me da treniram s U18 ekipom, da treniram sam ili da radim u teretani. Rekao sam im da nisam atletičar, nego nogometaš", rekao je Pogba za BBC.

"Gurnuli su me u stranu jer su tvrdili da želim otići. Mislim da su time pokazali nepoštovanje prema meni. Možda nisu mislili da griješe. Manchester United je veliki klub, ali morao sam misliti na sebe, morao sam igrati. Trener mi je rekao da će biti prostora za mene, ali nikad nisam igrao", požalio se Francuz.