Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada se spomene Hibić treba ustati jer biti kapiten Atletiko Madrida nije mala stvar ćovjek se povukao u tišini otišao fer i korektno bez skandala i nekih drugih ekscesa a Baljić je pravi Bosanac koji je uzeo pare i libo ga racku za Madridom i fudbalom.......
Da ti jedan stari chiko kaze nesto. Chiko koji pamti vrijeme kad je Hibic igrao u Atleticu. Uz duzno postovanje prema Hibicu, ali u to vrijeme Atletico Madrid je bio toliko los da su ispali iz prve lige. Ne zelim da umanjujem Hibica kao igraca, ali zasto da neko ustaje kad se spomene igrac koji je igrao u spanskoj drugoj ligi? Atletico danasnji i onaj u vrijeme Hibica su dva razlicita svijeta.
@useraccount Da se ne svadjamo, Hibic je svakako legenda. Kao sto je napisano gore, igrati 4 godine u Sevilli pa 4 u A. Madridu ne moze svako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gdje nestade ovaj Hiba? dugo nisam cuo nista o njemu... on i Konjic - beton Bosne :D
@blefer u blizini Neki dan ga vidio,udeblj'o se vise nego onaj pravi Ronaldo. :)
@WilliamCostiga i ja ga cesto vidim, ma zivi covjek mirno, uziva u parama, bjezi od medija i ne eksponira se...
Ovaj Baljic ima vise snimljenih turbofolk albuma nego minuta odigranih u dresu Reala.
Ja i Balja isto minuta u Realu imamo... :P
Gledaj Džeko Baljića i uči se :D Sjediš na klupi, osvajaš nacionalne lige i ligu šampiona. A ne ko ti, nešta ko igraš i stalno si na tapetu kod ovih naših Bošnja. Džeki je najbolje da uopšte ne igra jer ko radi taj i griješi, a to kod nas Bošnja nije uobičajeno griješiti, besprijekorni smo :P
Baljic je u Realu zavrsio samo zahvaljujuci treneru Toschaku, kad je odleprsao Toschak (nakon pola sezone ako se ne varam) tako je i Baljic pao u zapecak. Jeste bio sjajan suter u dresu Fenera, tamo ga je Toschak i primjetio kao trener Besiktasa, ali sve nakon toga je manje vise za zaborav. Dobio pare i klasicni bosnjo, presao u harmonikase. Hibic je uz Konjica najbolji stoper BiH od nezavisnosti.
Najbolji igrac BiH koji je osvojio sve klubske trofeje bio je salihamidzic on je bio u bayernu tad ono sto je lahm sad,najbolji stoper koji ova drzava ikad imala je Spahic (zna usrat ali mi nemamo boljeg),najbolji napadac Dzeko mada ja licno vise volim Barbareza,najbolji veznjak kojeg smo ikad imali Zvjezdan Misimovic meni definitivno najdrazi igrac....
Igre ove dvojice megazvijezda ostat će trajno zabilježene u analima ova dva evropska nogometna giganta (a naročito u analima) :D
najveci promasaj u historiji fudbala
Ja mislim da bolji pjevac nikad nije zaigrao za real
Nažalost, Baljić nije mogao uspjeti jer je tada imao strašnu konkurenciju.. Anelka, Morientes, Raul Gonzales, Mcmanaman itd.
@Vitez Nazalost,nije covjek ta klasa,jos povreda u najgorem trenutku...
@Vitez prije da je zbog povrede, buduci da je tad bio 2 ili 3 najskuplji igrac svijeta...Da nije bilo povrede (pa i da je sam malo ozbiljniji bio) bio bi uz Papeta nas najbolji igrac svih vremena.
Balja,OBN multitalent, fudbaler i pjevač.