Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
El diamante je caba
MAJSTOR NOGOMETA SVAKA CAST
zar tifus nije iskorjenjena bolest
Dzeko de ti njih sakiti ko i Šabana odmah ce biti bolje :D
Jesu li bile kakve klavijature u blizini?
Dzeko grijac s klupe.
I sve da je tako, onu što on grije 99.999 % vas što lupate gluposti tu njegovu klupu nikad nećete uzivo ni vidjeti. Al ljubomora je jača od mozga jbg, zalosno brate
@Klišo Moj zivotni izbor nije igra, a ni klupa. Vjerujem da nije ni Dzekin, al' je malo kljakav, igracki degenerativan kao i tvoj blijedi mozgic. Dobar si u pokusaju, dodji da ti ga dam, vrelo bijelo, za tvoja usta, apsisala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dzaba sve, voli ga raja :)
"Džaba sve"? Isto kao da je najlošiji igrač svijeta. A momak se trudi maksimalno, i klasični je špic, znači nije njegovo da trči nazad u defanzivu, a on to radi. Možda ne ide sa golovima, ali nije ni Torresa išlo, pa najbolji strijelac prvenstva (ili jedan od, ne sjećam se tačno). Krenut će. Pljuju ga samo Bosanci i Hercegovci, ljubomorni na njegov uspjeh. A on promoviše ovu državu i radi najbolje moguće za nju i njen pogani narod.
@Lulic Senad Bravo 👍
PRIKAŽI ODGOVORE (1)