Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Činjenica da je sudac suspendovan govori da je Feđa bio u pravu. Ne kontam zašto onda prijava?! Valjda Feđi treba pohvala, jer da je šutio još bi taj dripac od sudije bio na terenu. Savez izgledao ne poznaje logiku
A gdje ti vidiš logiku u BiH fudbalu znači uništili su i ono malo fudbala sto je bilo poslije rata
@as2020 dabogda mu suspenziju ukinuli kad zrinjski bude igrao sa borcem, pa kad vas pokrade vidit cemo te tad, ako ste toliki veliki krscani kako se deklarisete onda znas da je smrtni grijeh licemjernost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto ti je obraz znači uništilo ih suđenje čovjek rekao sto je i slijepac vidio i dobije prijavu i bit će kažnjen... Kakva je to mafija stoka seljačka u savezu ne možeš da vjeruješ... Po njihovom se trebao naguziti i pitati hoćete još malo... GROBARI BH FUDBALA,!!!
Kakav narod takav savez,drzava i sve ostalo.
U ovoj drzavi je jedini grijeh istinu govorit , na zalost ,
Džaba Dodikovom sestričnu sve, nema šanse da Borac bude šampion. Sarajevo je sila. Mostar u srcu Velež do groba.
Hahaha prvo Gigovicu udijele prolaznu ocjenu. Pa ih neko pritisne pa ga kao suspenduju. Medjutim Gigovicu se uredno dodijeljuju da sudi utakmice u ligi Rsa i u juniorskim ligama BIH. U sustini jos ga nagrade. Pa sad podignu prijavu protiv Fedje, mada Fedja jest paksu od covjeka da se razumijemo. Na kraju ce zavrsiti na tome da Velezu opale koji bod minus na racun svega. A Velez pokraden zivotom u Banjaluci. E to se zove obrnuti situaciju. Kakav kriminal u tom savezu lezi majko mila !!!!!
ovo je klasicno usutkivanje istine za ubuduce.sad treba stati na stranu Fedje ako treba i bojkotovati prvenstvo jer ako im je prodje ovo sad unistice i ovo malo jada sto je ostalo od fudbala
Sram vas bilo. Jedini trener koji ima petlju da vam kaze kako i jeste, pokradeni su bili i u cemu je problem? Covjek je bio u pravu, a vi podnosite prijavu protiv njega. I ovo je Bosna i Hercegovina.
Feđa je u pravu 100%, sudija je suspendovan i čitava Bosna je vidjela kako je sudio. Ne može m-tel uplatiti savezu par miliona i onda sa savezom štimati da Borac bude šampion. Biće al🖕.
Kazu demokratija... Kazu sloboda govora....
Udri po Feđi i onako vam glavna "" "klix" "" islamofobija""" "To tako otvoreno radite kao da ste" vesela sveska"
Hahhhahahaha smijesno. Pa kada nebi mogao na usta govoriti progovorio bi na guzicu poslije onakvog idiotskog suđenja. Neznam sta je sporno!?
Sjeverna koreja
PORSKA BRATU FEDJI
Ovome veležu nikako da krene od kad su promjenili stadion.sta im je to trebalo....
Fedja Dudic 🔴
Saveze stidi se, sluga si politike!
Ne daj na se Fedja.