Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast na ovome sto je rekao...oni koji malo bolje prate sta se desava u Bundesligi znaju da je Schweinsteiger vec par mjeseca stalno meta novinara,za sve ga krive,ponekad i kad nemaju sta da kritikuju onda izmisljaju...vrijeme je da i njima kretenima od novinara nekad neko odgovori,bravo majstore!
Pa lik mu je pisao da ga je mama pitala zasto nemoze da bude malo fin kao Filip Lahm. Koji je vrag tom senzacionalistickom novinaru Bilda pa da mu spominje mamu. Pa nije placen da trpi uvrede od jednog gmaza kao sto je taj novinar.