Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krao coek, ali vala koliko vam je donio, najhladnije ste ga mogli pustit.
Ma optužnica nema nikavog smisla. Ovi tužitelji iz DORH-a stalno promoviraju tezu o izvlačenju novca iz Dinama, a prošle i sadašnje uprave Dinama tvrde da nisu oštećeni kao što ni državni RH proračun nije oštećen. DORH mora dići optužnicu protiv Modrića i Lovrena jer će im sud u Strasbourgu srušiti sve presude. Ne može Mamić biti osuđen, a ovi slobodni. DORH se sramoti i sud u RH će osloboditi svu trojicu i tako će hr. sudstvo biti pošteđeno sramote u Strasbourgu.
Valjda nije porez platio? Nije isto krasti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zamisli kakvo je nase pravosudje kad Hrvati osude Mamica i dizu optuznice na najpoznatijeg Hrvata u istoriji. Nas El Trezor nije vidio optuznice za zivota,a ladno ih se 350 moze napisati
Mamiću je noć prije presude javljeno da napusti HR, jer će biti osuđen. A mogao mu je javiti samo onaj ko je imao uvid u presudu. Eto kakvo je i HR pravosuđe. Uostalom, isti Mamić ti svjedoči kako je podmićivao sidatvo i tužiteljstvo izletima i kurvama godinama unatad, da bi ih imao na svojoj strani.
Samo jednom rečenicom je mogao oprati svoje ime " da časni sude potpisao sam aneks ugovora na dan transfera u Tottenham" ovo će ostati zapamćen po pjesmici Luka modrić g..v.no maleno.
Prvi puta kažu Istinu Modrić i Lovren optuže ih da su dali lažne iskaze.Odu u Rusiju osvoje 2.mjesto,ponište im tu titulu lažnih svjedoka,puste se dalje,a Mamiću isto se ostaje dalje suditi.Mislim to nema nigdje na svijetu.😃
Napravio ih je selekcijom i pojedince milionerima,pa ga sad proganjaju.Sve sto je Hrvatska reprezentacija napravila rezultate to je Mamićeva zasluga,kao i Dinamo.Napravio ih je nogometnom velesilom.Ovo je jadno sta mu se radi.Sve ih milionerima napravio a niko od njih ne smije reći istinu da im je svima valjao.Sramno.
Da je nas zahiragic vako a ne on bi ratovo ..
Ovo je drzava nema moj tvoj
E čuj ovaj hrčak lagao......hahhha...u ćuzu odmah
Mamića treba za člana predsjednika BiH ispred Hrvata i predsjednika NS BiH. Ja bih sad potpisao mirno a musliman sam iz Krajine.
Dijelim tvoje misljenje...pozdrav krajini
Modrić je čist kao i Mamić koji je opeljušio samo Real, Lyon, Inter i ostale bogate klubove po Europi. DORH preko optužnice navodno štiti interese Dinama, a tko je tom Dinamu osigurao ogroman proračun zadnjih 10 god. koji se za 2023. preplovio otkako je Mamić digao ruke od Dinama. DORH koji tužaka Mamića i Modrića ne vide širu sliku jer su paraziti koji nikada ništa nisu stvorili i ne kuže da pucaju sami sebi, Dinamovim ambicijama i Hrvatskoj u koljena.
Mamić je bio malo škrt, njije se to sviđalo HDZu, pa mu je to presudilo.
Lažno svjedočenje, pod zakletvom, na sudu je krivično djelo. Samo je pitanje je li zakon za sve isti. I za molera, i poštara, i nogometaša i ministra?
ja i...