Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek je hairli 😉👏
Sretno zmajevi 💛💙💛💙💛💙💛BHF
Na Mesi je sad da pokaze jel dosao da nesto stvarno poboljsa ili je jazavac koji se prodao za nesto sice. Zna se koji igraci unose nemir i u ekipu i medju navijace.Ako opet budu igrali onda se zna da samo nastavlja amidzin posao prodaje netjaka i ostalih pulena.
Bazdarevicu, Dzeku tjeraj da trci 90 minuta bez prestanka i to bez lopte. Njemu treba malo da dadne gol, ali mu treba mnogo da pokrene zicugu. Sve ih natjeraj da se kondiciono pripreme kako bi poslali jasnu poruku Andori da ce biti pregazena, Austrija takodje. U svim sljedecim utakmicama brzina i kondicija ce nas spasiti jer znanje vec imamo .
A Stilike drugi put zaredom igrac kola u Poljskoj. Zaista mislim da ga je Mesa morao pozvati i za Andoru, cisto zbog toga da pokaze da itekako racuna na njega. A u nekom optimalnom razvoju dogadjaja, kada igraju i kad su u formi, mislim da uistinu imamo 17, 18 jako jako kvalitetnih igraca. Za Andoru i dalje treba forsirati ovu formaciju. 4-2-3-1. Ne treba drugi spic kada fakticki imamo dva izuzetno brza i sjajno krila, Lulica i Viscu (i Hajrovica ako se napokon probudi) Dakle: Begovic Bicakcic- Spahic- Kolasinac- Zukanovic Besic-Pjanic Lulic-Stilic- Visca Dzeko. Klupa: Djuric, Vedo, Medunjanin, Hajrovic, Vrancic, Vranjes, Cocalic, Mujdza, Prcic,. Nada se da i Mesa ima slicnu viziju i da zna sta radi, pogotovo sto pojedinci, poput Stilica i Visce, igraju u fantasticnoj formi..
I ovo iznad je okosnica za ubuduce, a ne protiv Andore. I naravno, dodao bih jos i hadzica, alči nikako rin tin tina i avdijatora!
Bravo care,konacno neko pametan ko vidi da je Slino amidzin odpad i prevara od igraca.
Hocel Anel igrati?
To kakav ce Mesa biti trener, to ce pokazati vrijeme. Nekog velikog iskustva ili posebnih uspjeha nema. Ali to ne mora nista da znaci. Sta mi se sevidja sto hoce nesto da pokrene. Pa makar se i ne slagao sa njim u nekim odlukama barem nesto proba i ima neke emocije u sebi, sto njegov prethodnik nije imao, barem se nije dalo primjetiti! Samo ne treba jednu stvar zaboraviti. Sanse su nam jako male!!!!
Sretno Bosno i Hercegovino!
Ovdje neki predlazu,da Dzeko vrati Spahi kapitensku traku.U potpunosti se slazem,mada time ne zelim da umanjim fudbalske,i ljudske kvalitete naseg najboljeg igraca Edina Dzeke!Spaha je rodjeni vodja,i sve dok on igra ua reprezentaciju treba da nosi kapitensku vrpcu.Naravno,kad Spaha ne bude vise igrao za reprezentaciju treba da ga zamjeni Edin.Steta sto je Mesa pozvao igrace iz Susiceve agencije,a istovremeno nije pozvao Mahmutovica,Ibricica,Dilavera.Posebno je zalosno sto Senijad Ibrica(igrac na kojem je Safet Susic lijecio svoje komplekse)nije pozvan.Ako su pozive mogli dobiti Medunjanin,Hajrovic,Prcic,onda je Senijad svakako zasluzio poziv.Poznato je da je Senijad uvijek igrao za reprezentaciju sa velikom pozrtvanoscu,da je svojevremeno odbio jednu Hrvatsku u kojoj bi danas sigurno bio jedan od glavnih igraca.Osim toga znamo kakva je sve ponizenja Senijad dozivio od Susica,a ovaj mu nikad nije pruzio sansu u reprezentaciji(obicno mu je Susic davao nekoliko minuta pred kraj utakmice)a to sve zato da bi bivsi selektor imao prostora da forsira Tina i Co!Mesa,Senijad Ibricic je zasluzio sansu u reprezentacij!
slazem se za ugnjetavanje Ibricica a i sansu zbog buducnosti treba da je dobio ponovno i Zahirovic koji ipak igra pa minutu jednu u odnosu na druge pozvane a i Stevanovic momak kad je bio najbolji nije se odrekao BiH
Susic konta ovako nesto .........bod protiv Andore i da ne izgubino vise od gola razlike od Ausrije i uspjele pripreme....... Sva sreca pa se probudi ......ja ruzna sna
majku mu.i mene traumira i dalje :-) .imam Ptsp od Papeta :-)
Sad gazimo sve do plasmana u Francusku
Nek' je sa srećom Meša !!!
Jesam li koga zaboravio?
idemo Mešini zmajevi
Sretno Zamjeviiiiii! Vratite nam ponos i vjeru u vas!!!!