Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slavimo naše pobjede uz domaće piće...
Ajmo ponoviti Genk i onu noć kad je Džeko post'o Dijamant !!!
Razgulite od 'astala, ne priprema se tu za tekmu.
To to, uz pivku :)
Pripreme pocinju kod Jovana u kafani :) , jel tako jarani moji
Volio bih da pobjede, ali se bojim da je utakmica prodana i sve mi mirise na tezak poraz. Odlaskom Misketa iz repke nivo igre je pao za 50%. Nimalo mi se nesvidja ogroman broj "menadzera" oko reprezentacije. Bazdarevic konstantno poziva nove igrace u repku i naravno za to dobiva dobre pare od menadzera. Bojim se da mu je u prvom planu osobna zarada a uspjeh ionako niko nije trazio od njega kad je prihvatao posao.
Ivane Balticu, jel te to klan Susic placa, da minirash Meshu?!
Daj Boze da Ivan grijesi pa da BiH pobijedi.
NASE STALNE MUSTERIJE
Sve osim teskog poraza je uspjeh Treba biti realan. NS/FS BiH nije postavio nikakav zahtjev pred Bazdarevica jer je preuzeo repku sa minimalnim sansama za plasman. Naravno Bazdarevic radi ono sto bi radio svako na njegovom mjestu: pokusava maksimalno da unovsi svoj polozaj selektora. Poziva igrace 3 klase u repku da im digne cijenu i da se dobro prodaju. Ne treba ocekivati cuda. Ne mogu Dzeko i Pjanic sami pobijediti Belgiju.
Realno, nemamo tamo šta tražiti. Pocijepat će nas ko metar drva. Tu se san o EP završava.
Emir Hadzihafizbegovic - ubica sa auto puta!
Emir Hadzihafizbegovic - ubica sa auto puta!