Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Guardiola ovo uzima lagano,a za ligu prvaka nisam siguran jer će ga pokrasti kao prošle godine
pocinje uzivanje
GLEDAJ Sarija ko Oda :)
Da li neko zna da li u Sarajevu ima neki Pub gdje se prati Engleski Premiership, gdje se skupljaju pravi zaljubljenicu u ovu ligu? I da li nas ima ovdje koji igramo Fantasy ligu?
Odgovor je jednostavan Liverpool ili City, drugi nemaju neke velike sanse, izmedju njih ce biti mrtva trka, Chelsea mozda bude igrao najljepsi fudbal, a United ce se boriti za Evropu..
po cemu ce celsi pored te dvije navedene ekipe igrati najljepsi fudbal ??ma hajte molim vas!:)))
kakve brige primaju plate po 10mil mozda kasne? ..
I mi imamo samo jednog igrača u toj ligi,niko ga ne spominje nažalost Napaćeni Bosnjo sve ti valja tuđe a svoje ne
Klopp zbilja polira tim, tako da je za ocekivati izlozbu jednog sjajnoj tima iz Liverpool-a. Na drugoj strani, Mahrez je 'kec na desetku' sampionskog tima. Jedina dilema koja ima smisla je ... City ili Liverpool. Zapravo, i Arsenal - sesti ili sedmi. 'Elsewhere', Jose Mourinho se nervira kraj aut-linije...
Murinjo pravi alibi trener samo se nešto žali. Ali to je njegova lisačka taktika. City ostao isti, samo doveli Mahreza. Liverpool se najviše pojačao, igraju najljepši fudbal i očekujem borbu između njih i Cityja uz možda i Tottenham koji, treba napomenuti, ove sezone napokon igra na svom stadionu. Liverpool je prošle sezone pokazao da City nije toliki bauk kada su ih izbacili u ligi prvaka. Biće zanimljivo.
O.T. svaka čast! Svaka tvoja kolumna je milina za čitati!
everton doveo bernarda iz evertona... bravo