Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3 igraca se okupila u Sarajevu? Ostali se nadju u Helsinkiju? Pa bolje se ja organizujem s rajom za rostilj nego ovi za pocetak ciklusa.
A kako bi ti organizovao bas me zanima? 15 igraca danas igra utakmice, kad bi letili za Sarajevo svih 15 nebi dosli do utorka zbog konekcija vazdusnih sa Sarajevom, a u srijedu je utakmica! Kad bi odradili trening, il moze i bez treninga po tvom, samo zato sto mrzis sebe do 12h a od 12h i cijeli svijet...
hebote, pise se okupljanje nasih zmajeva a na terrnu vidimo nase šišmiše
ja je ne gledam vise...
Da ne prejudiciramo stvari, cekajmo srijedu i sve ce se samo kazati. Ne treba zuriti pred rudu. Finci nisu naiva, a kako ce nas Petev posloziti brzo ce se pokazati.
Mrs.
On ne zna 10 gradova iz BiH nabrojati, al zato zna marune brojati
Tuta Bugarin..pa ovaj je vise manadzer bio i nigdje dugo,umjesto sergeja koji ima iskustvo svjetsko i mentalitet zna i nas i evropski..Ali hajd sta sad,da bude sa srecom pa vidjet ce se doklen ce se dogurati.
Sretno momci, šuha mi reć zmajevi Allahami 😒
PIRIC.HEHEHEH Nema ni kluba..
Zelim našoj reprezentaciji da izgubi od Finske 4:0
Samo se nesto smiju a nidje veze s vezom
Vidi nam selektora BiH reprezentacije, naopako masku stavio, ne zna ni kako BiH na karti izgleda a hoce da vodi drzavnu reprezentaciju 😂😂😂
mislim da je puno veći problem što premijer ne zna masku stavit.
nije to više moja reprezentacija
Neću gledati.
Tesko da ima borbenu ekipu.
Sretno. Treba prihvati smjenu generacija, dati šansu i Petevu i momcima, smanjiti prevelika očekivanja jer ipak mi uvijek očekujemo više nego trenutno vrijedimo. Korak po korak i neuspjesi su put ka uspjehu ako iz njih učimo.
Finci su jači, za nas bod ko kuća.