Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali su mu sačuvali kostur ekipe koju trenira već godinama. Možda je dobar recept. Do sada nisu fulali. Igraju napadački, zabijaju,igraju LŠ, u prvenstvu su jako ozbiljni, tako da je samo pitanje kada će to da im se isplati. Možda ovu sezonu, a možda nikad.
@AlkoholJeZlo Nikad.Vazda 2 ili 3 mjesto, maksimum.
Samo je SIR ALEX FERGUSON mogao i da kupuje i da prodaje igrace koje je htio..
@ALEX_MANUTD pa jes zato što je bio cionistički projekat kojeg je gurao FA sa sudijama, kad im je presto bit zanimljiv samo su ga šatro u penziju poslalo i maknuli se od UTDa čije rezultate vidimo sad. UTD sve što je napravio napravio je zahvaljujući cionistima koji su sada u cio projektu Spursa
ima x klubova gdje se ispunjavaju zelje menagera, naravno ako se ima love. takoder i prodaja onih ooji ne trebaju isl
Qarina koja nema svoje JA, isto ko ovi robovi koji rade u Bingi
U nas Osim sve, i direktror i trener i menadjer..