Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitari ispadaju u drugu ligu nakon sljedeće sezone, sad se i sa sigurnošću može reći.
'Ipak, mladi nogometaši najstarijeg sarajevskog premijerligaša brzo su preokrenuli rezultat i na kraju su zasluženo slavili. ' Slaviju ne računate u sarajevske klubove, a?
Od kada je lukavica u Sarajevu? To je izletište van grada vazda bilo i ostat će! Jeba' te slavija u pakaš.
.....pa mogli su im barem nabaviti opremu da liče na tim, a ne ovako kao da ih je pokupilo iz kakve mahale.....sramota za "veliki" klub nisu u mogućnosti obezbjediti opremu za mlade nade "velikog" kluba...... ....nije ni čudo što su kod kuće izgubili sa četiri gola u svojoj mreži i 0 datih, jer kada su vidjeli sa kakvom opremom raspolažu ostali njihovi vršnjaci odmah su izgubili moral i želju da išta pokažu..... :D:D:D:D XDXDXDXD
nemaju para u fk sarajevu husref čvarak puno trosi na rakiju i čvarke...