Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo prave samo timovi koji imaju titule :D
Sretno Zeljo.TV
Ovi štrumfovi ko Barca i Real imaju svoj TV !! hhahahahahahaha
OPET RASTURILI!! IMAJU AKCIJSKE PONUDE!! 40 000 kn u 3 mjeseca!! to mogu samo oni!!! krenuli su u novi ciklus, pridružite im se i počnite zarađivat!!! http://betoholicari.bloger.index.hr/
Hahah, ima se šta i pogledati u Premijer-Šaban telecom ligi. Da su makar kakvi klubovi, nego pola ih igra na livadama i pašnjacima. Sve sami evropski klubovi sa bogatom tradicijom. :)
evo debilima koji poziraju na jugu da se sklone sa tribine i da na ovaj nacin gledaju kuci utakmice a ujedno odu sa juga, hvala.
Smjesno, jos malo ce fk ciciban imati svoju tv, ciciban tv bi bio zanimljivi za gledanje.
cuj povremeni sadržaj. Hocel biti na moja tv posebna ponuda za ovaj paket.....ipak je to premium sadržaj jer nije šala premier liga :)
hahahahah ovo je sve definitivno prolupalo na Klix-u:)
"Bosanskohercegovačka teniserka Jasmina Tinjić nije se uspjela plasirati u drugo kolo ITF turnira u Croissy-Beaubourgu (Francuska), koji se igra za nagradni fond od 50.000 dolara" KAKVE OVO VEZE IMA SA ZELJO TV? Ako se sluzite sa copy-paste funkcijom onda pregledajte clanak prije objavljivanja :)
iza ponoći goli uratci Žvalje
jedna od emisija ce svakako biti i "kako napraviti rucak sa 2 km"...
Lijep potez!!!
hebo vas i zeljo i sarajevo i kompletna papanska liga
sta je ba manijaci, horde i ostali...boli vas istina sto navijate za neki od papanskih klubova pa sad dijelite minuse lol, dijelite ih sebi ba
to "ba" papak nemoj da koristis nije to za svakoga 😂😂😂😂😂
Pa predobro