Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ste radom zasluzili i jedna kancelarija u toj zgradi vam je previse
apsurd... ulazu u administraciju umjesto tamo gdje treba...
STA PRAVITE DZABE KADA CE TE OPET SJEDNICE ODRZAVATI U STANISICIMA . NAPRAVILI SMO TRENING CENTAR U ZENICI A VI LOPOVI VODITE U 19 NA PRIPREME U STANISICE- BRUKA , SRAMOTA , FUJJJJJJJ
Gledam ovu zgradu u tri djela.Hoče li biti po ključu svakom po 1 dio.Kako rade nisu ni zaslužili ovo bolje da su ostali gdje jesu.
Sta reći, ljudi sve davno rekli, Selo gori,baba se češlja. Kad nam je sve u k.... neka je i fudbal,.sto bi fudbal imao povlasten status. Budala.zivi gdje rođen, pametan gdje mu je bolje. Zdravo, prijatno.
Novi uhljebaški mravnjak ... Kolika je zgrada da se u nju mogu smjestiti igrači klubova iz svih nogometnih liga u BiH ... Kakav je kvalitet nogometa u BiH, suđenja i reprezentacije, dovoljan je i jedan omanji kiosk ili kontejner.
Hajde, ne bi li konačno otvorili pristojan Fan Shop sa dresovima i rekvizitima.
Ima se, moze se
Kakva kompenzacija za nacionalno stadion u kompleksu Safet Zajko poštovani gledaoci
BiH, država za birokrate i njihove rođake.
E samo nek su nam se oni zgotivili :)