Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam, ali Ivetić je hiljadu puta spasio gol kada ostali igrači iz odbrane naprave gaf, odu u prazno ili se ne vrate na vrijeme. Momak je bukvalno poturao glavu pod kopačku i igrao srcem. Žao mi je! Uprava sigurno hoće da dovede kojeg polovnjaka, da im malo dignu cijenu u Evropi i prodaju negdje u Aziju. Taman se formira ekipa a oni sve rasture. I zato smo tu gdje jesmo.
Na sve strane poceli sa pripremama
Nije mi jasno ovo za novakovica, bolji je od kapitena
fala ti za novakovica
Zasto Novakovica?
cuj zasto ? kad si gledo utakmicu sarajeva da Novakovic nije bar 3 sanse protivniku napravio
@LjiljaniZastavaMoja hahahah najjaci su ovi sto ga brane.....losijeg, a skupljeg stopera sarajevo nije imalo.....krupinac bi sa njegovom platom sam drzao zadnju liniju