Večeras utakmica sa Željezničarom
0
Počele pripreme bh. nogometaša za susret s Portugalom
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ne mogu da vjerujem da nam howard webb sudi,j.... smo jeza u ledza!
pročitah negdje ISTINITO PROROČANSTVO,a ono kaze ovako... ...jedanaestog dana u jedanaestom mjesecu dvijehiljadejedanaeste godine,jedanaest zmajeva će da satare jedanaest Portugalaca,a onda ce u jedanaest sati iz pepela da ustane BOSANSKI ZMAJ i da zapali nebo na kojem ce gorjeti jedanaest velikih srca iznad BiH..
A ti me pitas gdje to pise...
http://www.youtube.com/watch?v=TAslJnMJp0k&feature=related
Sa Bosnom tugujem,Bosni se radujem,Bosna je dio zivota mog,Bosno ti si sampion...
sta su jeli,kolko su soka popili....jel koji podrignuo imal sta jos......nemojte previse dizat euforiju oko repke jer ishod dvomeča je vec poznat....kao i protiv francuza kao i prosli baraz,pa zar nevidite ko je doso sudit........ nadam se da grijesim ali BIH nema sanse