Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta oni imaju mislit na dijasporu? Ne misle ni dijasporci na BiH, kao sto nisu mislili ni 92. kad su pobjegli glavom bez obzira, dok su neki branili ovu zemlju od srbića i \'rvatića.
Moj tata je se borio te 92. za nasu zemlju i u toj borbi je skoro izgubio zivu glavu. Danas je invalid i zivi u dijaspori. Neka nasi zmajevi igraju, neka dodju, raja ce im pruziti veliku podrsku ovdje.
Konju Usrani iz Bosne sam izasao 2001 kad sam vidio da je samo kriminal i seljacine kao ti u Bosni. Stoko Ljubomorna. DANAS bi 90% Omladine izaslo iz BiH SAMO kad bi moglo. I BABO nije izvorna Turska rjec nego ARAPSKA Glupane primitivni. A Ja volim Bosnu makar niko nezivio u njoj i ima da nas bude 30 000 sutra.Pozdrav postenim ljudima.
Zato nam i jeste ovako. Umjesto da se druzimo i postujemo, mi pljujemo sami po sebi.
Samo da se nebi neko pogresan naso uvrijedjen \"cast pojedincima\" kojih nema mnogo
Za ove sto imaju nesto protiv dijasporaca, prvo sto morate znati je da vecina dijasporaca je otisla iz Bosne posle rata. Znaci posle 1996 godine, sto znaci da su branili svoju domovinu i odbranili onoliko koliko su odbranili, a posto su vidjeli da od toga nemaju nista i da politicari nemare za ratnim invalidima i poginulim borcima onda su ti isti invalidi i porodice poginulih boraca otisli u dijasporu. A ono drugo sto govorite ako volis Bosnu sto se nevratis, znaci sva ova djeca poginulih boraca bi se trebali vratiti tamo gdje su izgubili svoje roditelje......razmisli malo. Oni imaju isto ako ne i vece pravo da vole svoju domovinu na onaj nacin koji izaberu. A i vi mislite da bi Bosna mogla ostati takva kakva je da nije bilo Dijaspore da salje i pomaze svojima koji su tu ostali, a sve to sto se salje pomaze i Bosni ako niste znali. Toliko od mene za ove primitivne seljake sto non stop udaraju po Dijaspori, a da mogu sad bi pobjegli u SAD ili neke druge zapadne zemlje. Hvala
Ja svog \"babu\" zovem tata, a moj tata i ja smo od prvog dana na liniji bili.... Takvih kao Ataturk je bilo najvise u podrumima - u prvom planu kad je prica u pitanju, a kad zapuca nigdje ih. Ataturk poklopi se, ne kontam kako takav primitivac ima kompjuter. Sta ce ba tebi kompjuter kad radis na pijaci???
u gradovima se uvjek pio alkohol i jela svinjetina,a sto si ti sljego iz neke vukojebine to je tvoj problem.sikter ataturk
Ma hajde, sta kazes.... aaaaaaaa Ako toliko volis BiH, vrati se, ko ti brani. :) ;)
Ataturk kod nas u Sarajevu je vazda bio stari i ostace tako a ti majmune jedan vjerovatno si nas uvoz iz sandzaka budi bosnjo i zovi babo koliko hoces a ja sam ponosni musliman bosanac koji je odbranio svoj grad casno a tebi preporucujem novi pazar tamo su bosnjaci
alija zajeba da smo izabrali hrv ili srbe za saveznika,sad bi bosnu djelili sa tim narodom a treceg nebi bilo.nego aljo dovede neke arape da nas brane a oni samo belaj napravise.i sad imamo to sto imamo.
Da vi niste pobjegli mozda bi je odbranili citavu. :) Ovdje dok su ljudi ratovali, gladovali, krvarili ti si jeo kavijar po zapadu. Kako te nije sramota da se uopste javljas, pseto jedno. FUJ FUJ FUJ!!!!!!!!!!
a jeste nam plaho odbranili bosnu,imamo tri grada i malo sume.da se samo pregovaralo dobili bi sigurno vise.
Nije ni cudo sto je nad Bosnjacima dosad 10 puta izvrsen genocid sa ovakvim Bosnjacima. Vi volite svi za sebe reci da ste muslimani a preuzeli ste sve od srba i \'rvata. U nekih je cak i krmetina redovno servirana na trpezi. Mozete vi meni dijeliti minuse koliko hocete, bas me briga.
Obuzdaj strasti babuka,postajes primtivna selj.ac.ina. Cuj ti njega u Bosnjaka je babo. Kome ces ti govoriti kako ce neko zvati svoga roditelja. Govori kako hoces pa.pak jedan ali ne diraj druge.
Da, i zato sto je invalid ti ga jos zoves tatom. To je za svakog Bosnjaka uvreda. U vlahadije je tata, a u Bosnjaka \"babo\" ili izvorno po turskom \"baba\". AFERIM !!!!!